Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • BMW СЕРИЯ 3 СЕДАН С МЕСЕЧНА ВНОСКА ОТ 553 ЛВ. БЕЗ ДДС.*

  Ненадмината динамика на шофиране, елегантен дизайн,първокласно качество, ефективни, но екологични двигатели и максимален комфорт при пътуване: BMW Серия 3 Седан предлага всичко, от което се нуждаете. Направете пътуванията на служителите си по-приятни, като същевременно оптимизирате Вашите разходи.

  Освен изключително привлекателно с многото функционалности, BMW Серия 3 Седан впечатлява и с неустоимо предложение за оперативен лизинг този сезон, създадено ексклузивно за нашите корпоративни клиенти.

  * Офертата е валидна само за налични автомобили.

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 2 АКТИВ ТУРЪР ОТ 479 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС И 0% ЛИХВА.

  ЕМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. РАЦИОНАЛЕН ИЗБОР.

  Да се справиш с лекота и с удоволствие с всекидневието означава винаги да бъдеш в перфектна форма. BMW Серия 2 Актив Турър доказва, че компактните размери, функционалността и гъвкавостта могат перфектно да се комбинират с динамичен дизайн. А сега – и с оферта, която ще ви даде възможности за нови идеи.

  Попълнете формата за контакт по-долу и ние ще се свържем с вас с покана за пробно шофиране и индивидуална оферта.

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 1 ОТ 429 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС И 0% ЛИХВА.

  ПРИЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. НЕПОДПРАВЕНО УДОВОЛСТВИЕ.

  Изключете рутината! BMW Серия 1 умело открива най-интересните пътища и прекрасно знае как да ви достави истинска радост от шофирането. То е перфектната комбинация между динамика, компактност и самоуверен дизайн, а сега идва при вас с неустоимо предложение, вълнуващо колкото самия него.

  Попълнете формата за контакт по-долу и ние ще се свържем с вас с покана за пробно шофиране и индивидуална оферта.

  Прочети още
 • BMW X3 С ПОДАРЪК ОБОРУДВАНЕ НА СТОЙНОСТ ДО 24 000 ЛВ. С ДДС*.

  Вие обичате да пътувате, да сте независим от метеорологичните и пътни условия или пък ежедневието ви е динамично в градска среда. BMW X3 ви дава комфорт, гъвкавост и стабилност на пътя, кара ви да усещате най-чиста форма на радостта от шофирането.

  Вземете BMW X3 с подарък оборудване на стойност до 24 000 лв. с ДДС.

  Офертата е валидна само за ограничен брой складови автомобили.

  Прочети още