BMW Услуги

За прецизна радост от шофирането.

BMW е олицетворение на радостта от шофирането. Подобна репутация също така изисква обслужване на най-високо ниво. М Кар изцяло отговаря на този стандарт и ви предлагат забележително обслужване по отношение на всички сервизни услуги.

 • Сервизно обслужване

  Когато купувате BMW, вие не само избирате динамично управление и удоволствие от шофирането, но също така и перфектно обслужване и всеобхватна грижа. Независимо дали става дума за поддръжка, проверка или ремонти – можете да разчитате на отличните познания на нашите специалисти.

  Избрани услуги:

  • Проверка и поддръжка

  • Механични и електрически ремонти

  • Авторепаратура и бояджийски услуги

  • Грижа и козметични ремонти

  • Актуализиране и подобрения

  Свържете се с нас
 • Части и аксесоари

  Прецизност и функционалност до най-малкия детайл: оригиналните части на BMW са обект на същите стандарти на качество като автомобилите BMW – от планиране на изработката до осигуряване на качеството. Прецизността и високото качество на изработка на всяка оригинална част на BMW гарантира, че всички компоненти във вашето BMW работят перфектно заедно – за оптимална динамика, максимална безопасност и дълготрайност.

  А понякога не само вашето BMW се нуждае от малко освежаване. С BMW Лайфстайл можете да откриете правилните аксесоари за вас – от слънчеви очила до чанти, якета и други.

  Свържете се с нас
 • Финансови услуги

  Повече от десетилетие BMW Финансови услуги е посветено да предоставя на клиентите на BMW типа продукти и професионални, ефективни услуги, които са необходими, за да бъде направен преходът от автосалона до магистралата едновременно приятен и запомнящ се. Независимо дали се интересувате от нов или употребяван автомобил BMW, ние сме на разположение, за да ви предложим гама от удобни програми за лизинг.

  Научете повече
 • Понякога 1 е равно на 3

  Вашият автомобил BMW е толкова важен за нас, колкото и за Вас.

  Възползвайте се безплатно от услугата Активно приемане на автомобила при Вашето сервизно посещение и получете своя подарък от М Кар.

   

   

  Вижте повече
 • Направете справка за налични оригинални части BMW

  Предимството да сте информирани по всяко време, с актуална информация за налични оригиналните части BMW.

  Високите стандарти за качество на BMW се покриват от всички продукти на бранда. Само оригиналните части BMW могат да ви гарантират оптимални резултати, максимална сигурност и здравина.

  Винаги актуални, винаги информирани.

   

  Направете справка