BMW бърз сервиз

СподелетеShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Доверете се на бързото сервизно обслужване, което се адаптира към вашето всекидневие.
Бързият сервиз на BMW осигурява извършване на дейностите по ремонтите и поддръжката за кратко време с типичната за BMW компетентност и качество. Докато ние се грижим за вашия автомобил, вие можете да работите в ложата за клиенти, да сърфирате в интернет и да се отпуснете с чаша кафе. Или да се вдъхновите от най-новите модели на BMW с пробно шофиране. В рамките на 60 минути вашето BMW отново ще е в перфектно състояние и на ваше разположение. Ако не успеем да завършим работата по автомобила Ви до 60 минути, то обслужването ще бъде безплатно за Вас.

Бързият сервиз на BMW включва множество дейности по ремонта и поддръжката.

• Смяна на двигателно масло и маслен филтър
• Смяна въздушен филтър
• Смяна на микрофилтър
• Смяна на спирачна течност
• Смяна на предни накладки
• Смяна на задни накладки
• Смяна горивен филтър

Планирате посещение в сервиза на BMW, но не искате да се лишавате от автомобила си през целия ден? Обадете ни се, за да уговорим посещението ви.

 

Запишете час за посещение.

Лични данни

Причина за контакт

Съобщение


*Задължителни полета

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от BMW чрез имейл, поща, телефон / услуги за съобщения и в автомобила (ако услугата се поддържа).
Съгласен съм М Кар ООД (със седалище и адрес на управление бул. Карловско шосе 16 с. Труд) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. Съгласен съм М Кар ООД да предоставя моите данни на БМВ България ЕООД(със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Никола Вапцаров 55, (“BMW BG”)) и БМВ България ЕООД да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България. М Кар ООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с М Кар ООД , които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от БМВ България ЕООД, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии. Изчерпателен списък с данни от тези категории може да бъде открит тук.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне. Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие които съм предоставил на М Кар ООД с действие за в бъдеще чрез моя онлайн акаунт в раздел “моите лични данни” или чрез свързване с клиентското обслужване на М Кар ( contact@bmw-mcar.bg ).. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар ООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.